Kontakt os

UnoBak V-Tech ApS

Skovlytoften 19

2840 Holte

Telefon: +45  45 41 39 10

Fax: +45  45 41 39 09

email: info@unobak.dk

Varebestillinger

Bestillinger modtaget før kl. 15.00 sendes samme dag, med Postnord eller TNT. 

Ved hastebestillinger udenfor almindelig kontortid, kontakt venligst telefon: +45  22 95 39 10

Kontortid

Alle hverdage 08.00 - 17.00

CVR-nr 26368499

EC Medica i Southport England har skabt en banebrydende og unik produktlinje med deres Absolute lejringsprodukter. Udvikling og design ruller på højtryk og vores langvarige og mangeårige samarbejde gør, at vi har medindflydelse og får sat fingeraftryk på deres produkter, inspireret af alle vores trofaste brugere af Absolute produkterne.

Besøg www.medical-devices.co.uk for yderligere information.

Aspen Surgical producerer et omfattende program af engangsartikler til alle former for kirurgi. Vi lagerfører et bredt udvalg heraf, eksempelvis suture booties, micro multi-colour silikone loops, clamp cover til bl.a. kar- og tarmtænger, tipcleaner til diatermispids samt Richard Allan markeringspenne i mange varianter.

Besøg firmaets hjemmeside på www.aspensurgicaleurope.com

BVI (Beaver Visitec International) har produceret Beaver knivblade i mere end 75 år. Vi forhandler og lagerfører disse til flere kirurgiske specialer, bl.a. hjertekirurgi, neurokirurgi og flere andre kirurgiske specialer.

Besøg firmaets hjemmeside www.beaver-visitec.com

CryoLife har siden sin grundlæggelse i 1984 fokuseret på udvikling af implantatbare biologiske enheder, kirurgisk vævsklæber/forsegler og hæmostatiske hjælpemidler. UnoBak V-Tech har samarbejdet og repræsenteret CryoLife siden 2003 og er deres officielle repræsentant i Danmark for BioGlue, BioFoam og PerClot hæmostatikum.

Besøg www.cryolife.comwww.perclot.comwww.theidealsealant.com

Dispomedica GmbH producerer et bredt udvalg af engangsartikler til alle former for kirurgi. Suture booties, retractiontape (polyesterbånd), mediloops og sternumwire er nogle af de produkter vi har valgt at lagerføre.

Besøg firmaets hjemmeside http://www.dispomedica.de/

Edwards Lifesciences udvikler og producerer et omfattende program af produkter til karkirurgi. Samarbejdet med Edwards Lifesciences indenfor dette specialområde, har pågået siden grundlæggelsen af  UnoBak V-Tech ApS. Produktsortimentet omfatter bl.a. det kendte og komplette udvalg af Fogarty embolectomi/special katetre, herunder ballon atrioseptostomi kateter samt galdestens- og okklusionskateter. Derudover skal nævnes Carotid shunts, Cosgrove flexclamp og clamp inserts, som lagerføres i mange varianter.

Besøg firmaets hjemmeside www.edwards.com

Emerson & Co. har mere end 50 års erfaring inden for Latex området og har igennem en lang årrække fokuseret på udvikling og produktion af strålereducerende produkter. Proguard produktlinjen er meget anerkendt og sælges over hele verden fra hovedkontoret i Genova, Italien.

Besøg firmaets hjemmeside www.emerson.ge.it

Varico Stripp fra den spanske producent Ingenieria Medica i Madrid, har vi med succes leveret til mange af landets hospitaler og privatklinikker siden grundlæggelsen af UnoBak V-Tech ApS.

Innovgas er en mindre australsk virksomhed, som er grundlagt af australsk anæstesilæge der opfinder og udvikler forskellige produkter relaterede til anæstesiområdet.

Besøg firmaets hjemmeside www.innovgas.com

Merit Medical er en amerikansk virksomhed, som producerer mange forskellige produkter og løsninger til brug indenfor interventionel radiologi og dialyse. De har egen salgsorganisation i Danmark, men UnoBak V-Tech ApS repræsentere Merit Medical i form af salg og rådgivning omkring HERO Graft produkterne i Danmark.

Besøg firmaets hjemmeside www.merit.com

Det Schweiziske firma Salzmann AG, som bl.a. producerer Oesch PINstripperen og Oesch varicekrogen er en af vores ældste samarbejdspartnere. Det vil sige siden 2002. Firmaet leverer instrumenter, der er produceret i en meget høj kvalitet, hvilket bl.a. afspejler sig i instrumenternes lange levetid.

Besøg firmaets hjemmeside www.salzmann-group.ch/1/515/4/256/253/5/index.html

Single Use Surgical fremstiller og udvikler engangsprodukter af høj kvalitet, med fokus på bl.a. kirurgiske engangsmetalsug. Denne udvikling og produktion er opstået som reaktion på de stigende bekymringer over rengøring af genanvendelige instrumenter med lille lumen. Designet i samråd med øre-, næse-, hals- og ryg- og neurokirurger så instrumenterne har den samme funktionalitet og kvalitet som traditionelle instrumenter.

Single Use Surgical har også designet flere produkter for os, efter ønske og behov fra danske kirurger, hvilket kan lade sig gøre når der er tale om en vis kvantitet.

Besøg firmaets hjemmeside www.susl.co.uk